EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

La candidatura de Josep M Roca és l’única vàlida i no hi haurà eleccions al CP Vic

La candidatura de Josep M Roca és l’única vàlida i no hi haurà eleccions al CP Vic..
última actualització: 23-04-2016 (21:35)

Finalment, no hi haurà eleccions al CP Vic. Els socis estaven convocats a les urnes el dia 30 d’abril però divendres al vespre la Junta Electoral va proclamar com a única candidatura vàlida la que encapçala Josep M. Roca.

Els 1.800 socis del Club Patí Vic no hauran d'anar a votar el proper dissabte, malgrat que les dues candidatures que es presentaven a la presidència ja havien començat la campanya. Totes dues van entregar la documentació a última hora del divendres 15 d'abril. La de Toni Pla no va incloure, però, juntament amb els avals de 100 socis titulars que s'exigeixen, la composició de la junta directiva juntament amb una fotocòpia dels seus documents d'identitat i la signatura que confirmés que acceptaven aquesta responsabilitat. Per aquest motiu, l'altra candidatura, la de Josep Maria Roca, va presentar una impugnació en considerar que l'article 50 dels estatuts del club és prou explícit com perquè la de Toni Pla quedés invalidada des del primer moment. A partir d'aquí, la Junta Electoral tenia tres dies per prendre una decisió i ahir al vespre va decidir invalidar la candidatura de Pla i declarar única la de Roca.

Hi havia encara la possibilitat de judicialitzar el procés, però en un comunicat la candidatura de Pla ha fet públic que de manera unànime han decidit no fer-ho per evitar la confrontació social del club. Roca i la seva llista oficialitzaran demà la candiatura i després la Junta Electoral tindrà 3 dies per comunicar la nova junta al Registre d'Entitats Esportives de la Generalitat i a les Federacions a les quals el club està afiliat. Josep Maria Roca ja va avançar fa uns dies que en cas d'accedir a la presidència dimitira al cap de poc temps perquè el càrrec l'ocupi Dani Martín, a qui prèviament haurà nomenat vicepresident primer ja que Martín no té l'antiguitat requerida com a soci.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal